Luotettavat ja helppohuoltoiset automaatio- ja ohjauskeskukset ovat merkittävässä roolissa teollisuuden sekä kiinteistöjen automaatioratkaisuissa. Laadukkain lopputulos syntyy, kun jo keskuksen valmistusvaiheessa huomioidaan myös sen asennus ja käyttöönotto.

JIS-Automation on Suomen johtava rakennusautomaatiokeskusten valmistaja. Toimitamme suunnittelusta käyttöönottoon automaatio- ja ohjauskeskuksia sekä paneeleja myös koneautomaation, kappaleenkäsittelyn, kuljetinkäyttöjen sekä RFID-tunnistuksen toimialoille.

Pitkä kokemuksemme keskusten asennuksesta takaa ymmärryksen ja osaamisen keskusten toiminnasta jo valmistusvaiheessa. Lisäksi toimimme sopimusvalmistajana useille alan johtaville yhteistyökumppaneillemme.

Testaus-, ylläpito- ja modernisointipalvelut

Huolehdimme toimittamiemme keskusten koko elinkaaresta. Meillä on vahva osaaminen erilaisten automaatiokeskusten modernisointi-, huolto- ja ylläpitotöistä. Järjestelmien kartoituksen ja vianetsintäpalvelumme avulla automaatiokeskukset modernisoidaan asiakkaan kannalta kustannustehokkaalla tavalla.

Kauttamme saat myös keskusten FAT- ja SAT-testaukset dokumentointeineen. Keskusten valmistus ja testaus tapahtuu nykyaikaisissa toimitiloissamme.

Ohjauskeskuksia automaatioprosessin hallintaan

Oikein suunniteltu ohjauskeskus mahdollistaa haastavimmankin automaatioprosessin tarkan ja luotettavan hallinnan. JIS-Automationin ohjauskeskukset suunnitellaan ja valmistetaan aina tulevan käyttökohteen asettamien erityisvaatimusten mukaisesti. Tarvittaessa voimme suunnitella, valmistaa, testata ja asentaa täysin automaatioprosessisi mukaisen ohjauskeskuksen.

Avaimet käteen -periaatteella tehtävissä toimituksissa saat käyttöösi varmasti kokeneet ja koulutetut ammattilaiset, jotka huolehtivat projektin eri vaiheiden läpiviennistä ja lopputuloksen toimivuudesta.